Om apoteket

Om apoteket

Sammen om Sundhed

På Krone Apotekerne står vi klar til hjælpe dig med alt fra lægeordineret medicin til råd om velvære, uanset om dit behov er forebyggende eller helbredende. Vi handler på forkant og sætter en ære i at udfordre normen. Det gør vi for at skabe tryghed og frihed for dig og for os. Vi tager ansvar for vores kunder og for vores medarbejdere, og derfor er vores slogan også ”Sammen Om Sundhed”. Vi kalder det også S.O.S.

 

Hvad har du på hjerte?

Fordelen ved at hente din håndkøbsmedicin, hudplejeprodukter, kosttilskud og lignende på apoteket er, at du kan få gode råd og vejledning med i købet. På apoteket møder du kun faguddannede medarbejdere, der rådgiver dig i dybden med den faglige viden og menneskelige indsigt, som netop din situation kræver. Uanset om det er receptpligtig medicin eller varer fra håndkøb, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning til, hvordan du skal bruge produkterne. Hvis du vil videre mere om, hvordan vi som apotek lever op til vores egne servicemål, kan du altid se her: Vores servicemål.

 

Vores værdier - alt det vi ikke "SIR"

Samhørighed: Vi indgår i et fællesskab med vores kollegaer, samarbejdspartnere og andre forretninger og foreninger i lokalmiljøet.

Innovation: Vi er på forkant med udviklingen og finder på nye kreative løsninger, som kan skabe mere tid, værdi og vækst.

Respekt: Vi har respekt for det enkelte menneske, for virksomhedens rammer og overfor den omverden, vi befinder os i. 

 

Hos Krone Apotekerne bestræber vi os på at hjælpe dig til et sundere liv.